Οι Εκδηλώσεις στο CretAquarium

Εναρμονιζόμενο με όλους τους μεγάλους εκθεσιακούς χώρους της Ευρώπης, το Ενυδρείο Κρήτης δημιουργεί μια διαφορετική σχέση με τους επισκέπτες του και είναι διαθέσιμο για τη διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων (συνέδρια, ημερίδες, γάμους, γεύματα κλπ) και εκθέσεων.

Συνέδρια

Συνέδρια

Το Ενυδρείο Κρήτης διαθέτει μια ιδιαίτερη αίθουσα εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα, χωρητικότητας 130 ατόμων στην οποία μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, παρουσιάσεις και ομιλίες. 

Εκθέσεις

Εκθέσεις

Εντός της διαδρομής επίσκεψης του Ενυδρείου, ανάμεσα στις δεξαμενές και το φαντασμαγορικό βυθό, υπάρχουν θέσεις κατάλληλα φωτισμένες όπου μπορούν να τοποθετηθούν εκθέματα φωτογραφίες, ζωγραφικής κλπ

Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

Στα πρότυπα μερικών από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, το Ενυδρείο Κρήτης αναλαμβάνει την απασχόληση παιδιών σε μοναδικά παιδικά πάρτι!

Με προσεκτικά σχεδιασμένες επιμορφωτικές δραστηριότητες, παιδικές ξεναγήσεις και ομαδικά παιχνίδια τα παιδιά διασκεδάζουν, εξερευνούν, μαθαίνουν και ευαισθητοποιούνται μέσα στο θαλασσινό σκηνικό του CretAquarium.

Τα πάρτι πραγματοποιούνται στη διαδρομή επίσκεψης, στην αίθουσα προβολών ή, καιρού επιτρέποντος, στον εξωτερικό χώρο του Ενυδρείου.

Διάρκεια
Περίπου 3 ώρες
Κόστος για το Κοινό
150€
Κόστος Μελών Ενυδρείου
130€

Δείπνο στο Ενυδρείο

Δείπνο στο Ενυδρείο
Κόστος
Κατόπιν Συνεννόησης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
2810 – 337788, 337888
Ηλεκτρονική
Διεύθυνση
Email  thalassocosmos@cretaquarium.gr

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης

Ενυδρείο Κρήτης - Θαλασσόκοσμος

  • Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών Δήμου Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης
  • Τηλ. +30 2810 337788
  • Φαξ: +30 2810 337882

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Newsletter

Συνδεθείτε Μαζί Μας