Κάρτα Μέλους KartAquarium

Η κάρτα μέλους KartAquarium κοστίζει σχεδόν όσο δύο επισκέψεις στο CretAquarium αλλά για εμάς σημαίνει πολλά περισσότερα… Τόσο γιατί χαιρόμαστε να βλέπουμε τον κύκλο των φίλων μας να διευρύνεται, όσο γιατί με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι δράσεις του Ενυδρείου και εξασφαλίζεται η συνέχιση της λειτουργίας του.

Τα οφέλη για τον κάτοχο; Ελεύθερη πρόσβαση στο CretAquarium για έναν ολόκληρο χρόνο καθώς και διάφορα προνόμια, όπως ηλεκτρονική ενημέρωση για τις δράσεις του Ενυδρείου Κρήτης και έκπτωση στο εστιατόριο Thalassea και στο κατάστημα αναμνηστικών Aquashop.

Απολαύστε με την οικογένεια σας απεριόριστα την εμπειρία του θαλάσσιου κόσμου του CretAquarium ή κάντε ένα διαφορετικό, μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας!

Κόστος KartAquarium
16€ για το πρώτο μέλος της οικογένειας 6€ για κάθε επόμενο μέλος
Ισχύς Κάρτας
1 Χρόνος

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την KartAquarium;

Απευθείας
Από το Ενυδρείο Κρήτης CretAquarium (πρώην Αμερικάνικη Βάση, Γούρνες Ηρακλείου)
Με Αντικαταβολή
Κατεβάσετε την αίτηση της KartAquarium για ενήλικες εδώ και για παιδιά εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email): kartaquarium@cretaquarium.gr.
Με Τηλεφωνική Αίτηση
Στο τηλ. 2810-337707 (καθημερινά 10:00-17:30) και το προσωπικό του Ενυδρείου θα αναλάβει την διαδικασία έκδοσης της κάρτας σας.

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των Μελών του Ενυδρείου στο τηλέφωνο 2810-337707 καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας του  Ενυδρείου ή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kartaquarium@cretaquarium.gr.

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης

Ενυδρείο Κρήτης - Θαλασσόκοσμος

  • Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών Δήμου Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης
  • Τηλ. +30 2810 337788
  • Φαξ: +30 2810 337882

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Newsletter

Συνδεθείτε Μαζί Μας