Πωλητήριο | CretAquarium
SCROLL DOWN

Πωλητήριο

 

«OCΤΟΠΟΣ», ένας τόπος για όλους!

Το πωλητήριο του CRETAquarium βρίσκεται εντός του ενυδρείου στο ισόγειο, για να προσφέρει στους επισκέπτες του είδη δώρων και αναμνηστικά που θα ολοκληρώσουν την εμπειρία της επίσκεψης στο χώρο. Ο «OCΤΟΠΟΣ», όπως ονομάζεται το πωλητήριο, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Με πρωταγωνιστή το χταπόδι, υπόδειγμα ευφυΐας, φιλικότητας και λεπτών τρόπων, φιλοδοξεί να γίνει ένας ΤΟΠΟΣ προσιτός για όλους, ντόπιους και μη, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες. Ένας χώρος που θα αγκαλιάζει τις επιθυμίες των επισκεπτών, αλλά και των περαστικών.

Στο πωλητήριο διατίθενται διακοσμητικά αντικείμενα και αναμνηστικά εμπνευσμένα από το χώρο του ενυδρείου και το θαλάσσιο κόσμο γενικότερα, καθώς και είδη καλλωπισμού και προσωπικής φροντίδας που απευθύνονται σε ενήλικες. Οι μικροί μας φίλοι από την άλλη, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή παιχνιδιών και κατασκευών ιδιαίτερης έμπνευσης και αισθητικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προς πώληση προϊόντα έχουν επιλεγεί με φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό του CRETAquarium και προέρχονται στην πλειοψηφία τους από ντόπιους παραγωγούς αποβλέποντας στην περαιτέρω τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για την πρόσβαση στον «OCΤΟΠΟΣ» υπάρχουν εναλλακτικά δυο είσοδοι. Η μια βρίσκεται στο φουαγιέ του ισογείου και γι’ αυτήν δεν απαιτείται προμήθεια εισιτηρίου, ενώ η δεύτερη είσοδος βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής εντός του επισκέψιμου χώρου για τον οποίο είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Το πωλητήριο παραμένει ανοιχτό τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του CRETAquarium.

 

Στα μέλη του Ενυδρείου παρέχεται έκπτωση 15% σε κάθε αγορά, επιδεικνύοντας τη σχετική κάρτα μέλους (την κάρτα μέλους μπορείτε να την προμηθευτείτε από την υποδοχή του Ενυδρείου)