Όροι Χρήσης - Ασφάλεια | CretAquarium

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. διατηρεί αυτή την ιστοσελίδα για να επιτρέψει την ελεύθερη πρόσβαση στις πληροφορίες για τις δραστηριότητές του και τις υπηρεσίες του στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις πληροφορίες ενημερωμένες και ακριβείς. Λάθη που υποπίπτουν στην αντίληψή μας, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Σε κάθε περίπτωση το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα όσον αφορά την ύλη σε αυτήν την περιοχή. Αυτή η ύλη αναφέρεται σε πληροφορίες γενικής φύσης και να επιληφθούν σε συγκεκριμένες περιστάσεις που δεν προτίθενται στην αναφορά συγκεκριμένων καταστάσεων κάποιου συγκεκριμένου ατόμου ή νομικών προσώπων και δεν προορίζονται να είναι ολοκληρωμένες ή περιεκτικές. Στα ιδιαίτερα αποσπάσματα και τις δημοσιεύσεις η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες. Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) δεν δέχεται καμία υπαιτιότητα για οποιοδήποτε λάθος από αμέλεια στην ύλη που παρουσιάζεται σε αυτήν την περιοχή, ή σε οποιεσδήποτε συνδεμένες περιοχές.

© Cretaquarium

Υπό τον όρο ότι η πηγή αναγνωρίζεται, η αναπαραγωγή των ιστοσελίδων μπορεί να πραγματοποιηθεί, εκτός από εκεί όπου δηλώνεται διαφορετικά.
Όπου η προγενέστερη άδεια απαιτείται για την αναπαραγωγή ή τη χρήση κειμένου (προτάσεις, προγράμματα, μελλοντικές ιδέες) και πληροφορίες πολυμέσων (ήχος, εικόνες, λογισμικό, κ.λπ....), τέτοια άδεια θα ακυρώσει την προαναφερθείσα γενική άδεια και παρουσιάζει με σαφήνεια τους περιορισμούς στη χρήση.

Όροι Πωλήσεων

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται είτε απευθείας στο ταμείο του Ενυδρείου είτε μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-ticketing. Οι τιμές των εισιτηρίων και οι ώρες λειτουργίας του Ενυδρείου Κρήτης – Θαλασσόκοσμος διαφοροποιούνται ανά σεζόν. Από 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου η γενική τιμή εισιτηρίου είναι στα 9 ευρώ ενώ από 1η Οκτώβριου έως 30 Απριλίου η τιμή μειώνεται στα 6 ευρώ για όλους τους επισκέπτες. Πληροφορίες για τιμές στο σύνδεσμο: http://www.cretaquarium.gr/visit/prices.
H αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου απο τη ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας του Ενυδρείου Κρήτης (CretaAquarium) ισχύει για 1 ημερολογιακό έτος υπό τις εξής παρακάτω συνθήκες.
Παρακαλούμε σημειώστε τις εξής συνθήκες.
Όταν ο πελάτης έχει αγοράσει εισιτήριο για τη θερινή περίοδο (1η Μαΐου – 30 Σεπτεμβρίου) αλλά αναπρογραμματίζει την επίσκεψη του για τη χειμερινή περίοδο (1η Οκτωβρίου – 30 Απριλίου) δεν ισχύει επιστροφή χρημάτων στη διάφορα τιμής του εισιτηρίου.
Όταν ο πελάτης έχει αγοράσει εισιτήριο για τη χειμερινή περίοδο (1η Οκτωβρίου – 30 Απριλίου) αλλά αναπρογραμματίζει την επίσκεψη του για τη θερινή περίοδο (1η Μαΐου – 30 Σεπτεμβρίου), οφείλει να πληρώσει τη διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Ενυδρείου.
Οι πελάτες που κλείνουν εισιτήρια μέσω διαδικτύου θα λαμβάνουν ειδοποίηση στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση όπου θα επιβεβαιώνεται η ημερομηνία της επίσκεψης, τα ονόματα των επισκεπτών, η επιπλέον αγορά υπηρεσιών (ακουστική ξενάγηση) και το QR code. Η επικύρωση του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Ενυδρείου, γίνεται με το σκανάρισμα του QR κωδικού είτε απευθείας από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του πελάτη είτε από το εκτυπωμένο email με τα στοιχεία της αγοράς.
Ακυρώσεις & Επιστροφές Χρημάτων
Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές.
Αν ο πελάτης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο που αγόρασε για την ημέρα που έχει γίνει η κράτηση, το εισιτήριο μπορεί να επικυρωθεί εκ νέου και να ορισθεί νέα ημερομηνία εντός του έτους, μέχρι την τελευταία ημέρα ισχύος του. Για τη δυνατότητα αυτής της επιλογής μέσο ηλεκτρονικής υπηρεσίας, προβλέπεται χρέωση 0 μηδέν ευρώ για έξοδα διαχείρισης.
Χαμένα/κλεμμένα/κατεστραμμένα εισιτήρια
Χαμένα, κλεμμένα ή κατεστραμμένα εισιτήρια δεν μπορούν να επανεκδοθούν.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Asics shoes | Women's Nike Air Force 1 Shadow trainers - Latest Releases , Ietp