Το 1FIRST® LEGO® League (FLL) για 3η συνεχή χρονιά στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | CretAquarium

Το 1FIRST® LEGO® League (FLL) για 3η συνεχή χρονιά στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

Το 1FIRST® LEGO® League (FLL) έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ενυδρείο Κρήτης - Θalassoκosmos - ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.!!!

 

Ο φετινός διαγωνισμός ρομποτικής First Lego League που τελεί και φέτος υπό την αιγίδα της Α.Ε. ου Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, έχει τίτλο "City Shaper" και προσκαλεί περισσότερα από 300.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο, να σχεδιάσουν με την ομάδα τους τις πόλεις του μέλλοντος.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει προκριματικούς αγώνες σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ξάνθη.

Ο προκριματικός της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Ηρακλείου, θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Ενυδρείο Κρήτης Θalassoκosmos, όπου θα διαγωνιστούν 18 ομάδες απο όλη την Κρήτη και θα σχεδιάσουν με την ομάδα τους τις πόλεις του μέλλοντος σε μια γιορτή μάθησης και διασκέδασης.

Αποκλειστικός διοργανωτής για την Ελλάδα, την Κύπρο και χώρες των Βαλκανίων είναι το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT που έχει ως στόχο την προώθηση καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών και της τεχνολογίας.

Στρατηγικός συνεργάτης και συνδιοργανωτής του διαγωνισμού είναι το Ενυδρείο Κρήτης Θalassoκosmos.

 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ενυδρείο Κρήτης Θalassoκosmos - ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.

Τελετή Έναρξης : 12:00

Τελετή λήξης : 16:30

 

Λόγω των αυξημένων αναγκών του Πανελλήνιου διαγωνισμού ρομποτικής αλλά και για την διευκόλυνση της πορείας του, ο επισκέψιμος χώρος του Ενυδρείου Κρήτης θα διαταχθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης. Ως αποτέλεσμα αυτού η θέαση προς τις δεξαμενές θα είναι περιορισμένη στα σημεία όπου θα διεξάγονται οι αγώνες.

 

Διαβάστε το δελτίο Τύπου εδώ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ FIRST LEGO LEAGUE HERAKLION