Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης! | CretAquarium

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης!

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το Ενυδρείο Κρήτης έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει όλους,  για να απολαύσετε τις  πλούσιες εκδηλώσεις του! Ελάτε να δούμε μαζί τον Άγιο Βασίλη να κάνει βουτία με το έλκηθρό του και τη γοργόνα να λικνίζεται για ακόμα μια χρονιά  στο γιορτινά στολισμένο βυθό του CRETAquarium.

Με  παιχνίδι, κατασκευές, θεατρικές  παραστάσεις,  κουκλοθέατρο, μουσική και  χορό  μικροί και μεγάλοι μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να καλωσορίσουν το νέο έτος. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι από θεατές θα γίνουν και πρωταγωνιστές φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές, κατασκευάζοντας κούκλες, ζωγραφίζοντας τις δικές τους ιστορίες!

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο (9-10/12), θα συνεχιστούν 17-18/12 και από 21/12 θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά (εκτός  παραμονών και ανήμερα εορτών) μεταξύ 11:00π.μ.-14:00μ.μ. Την ημέρα των Θεοφανείων ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο πλέον, Αγιασμό των Υδάτων.

Δωρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας την κάρτα μέλους του Ενυδρείου για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβασή σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας! Επίσης, πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας μπορείτε να επισκέπτεστε το χώρο μας για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

Δείτε το αναλυτικό εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.  Κατεβάστε την αφίσα των εκδηλώσεων εδώ.

Με τιμή,

Προϊστάμενος Ενυδρείου Κρήτης

Παπαδάκης Μιχαήλ

Best jordan Sneakers | Men's Sneakers