Τo TALOS PLAZA υποδέχεται τον μαγικό βυθό του Ενυδρείου Κρήτης | CretAquarium

Τo TALOS PLAZA υποδέχεται τον μαγικό βυθό του Ενυδρείου Κρήτης

Κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα για τα παιδιά!

Οι εκδηλώσεις της θερινής περιόδου 2018 συνεχίζονται στο TALOS PLAZA με μια πολύ σημαντική συνεργασία.
Το CRETAquarium και ο μοναδικός θαλάσσιος κόσμος του τιμά με έναν κύκλο τεσσάρων εκδηλώσεων, το γνωστό εμπορικό κέντρο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον εξωστρεφή χαρακτήρα του.
Όλοι όσοι επισκεφθούν το TALOS PLAZA τα Σαββατοκύριακα στις 2, 3  και  στις  16, 17 Ιουνίου 2018, θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ταξιδέψουν στα μυστικά της θαλάσσιας ζωής και των υπέροχων όντων της, μέσα από την εμπεριστατωμένη  καθοδήγηση της ομάδας εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης.
Η ώρα έναρξης και των τεσσάρων εκδηλώσεων είναι στις  18:00 και η διάρκειά τους 2ωρη.
Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του Ενυδρείου Κρήτης:
«Ο μαγικός βυθός του Ενυδρείου Κρήτης καταφθάνει στο TALOS PLAZA για να προσφέρει γνώσεις και στιγμές ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.
Λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού, η ομάδα εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης επισκέπτεται το TALOS PLAZA προσφέροντας μια γεύση από το “Καλοκαιρινό Σχολείο” του CRETAquarium που πρόκειται να ξεκινήσει το μήνα Ιούλιο. Το ταξίδι στο θαλάσσιο κόσμο γίνεται βιωματικό και η γνώση μοιάζει με διασκεδαστικό παιχνίδι. Κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα, δημιουργικές κατασκευές και πολλές ακόμα δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα θα δώσουν ερεθίσματα σε όλους,  για να καλλιεργήσουν  τη φαντασία τους και να διευρύνουν με ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.  Αν είστε έτοιμοι, να ζωγραφίσετε, να μεταμορφωθείτε σε ζώα του βυθού και να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες εκπλήξεις, φορέστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και φέρτε μαζί σας ευχάριστη διάθεση. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του Ενυδρείου Κρήτης.
Ερχόμαστε λοιπόν εμείς σε σας αυτή τη φορά και σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μαζί δυο Σαββατοκύριακα γεμάτα αστείρευτο κέφι και ζωντάνια στις 02, 03 και  στις  16, 17 Ιουνίου 2018, ώρα 18:00-20:00».

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Καλοκαιρινό Σχολειό -  Summerschool  που θα γίνει στο Ενυδρείο Κρήτης - Θαλασσόκοσμος απο 9 Ιουλίου μέχρι και 27 Ιουλίου 2018 εδώ https://cretaquarium.gr/en/summer-school-register

best Running shoes brand | Nike Shoes, Sneakers & Accessories