Το Ενυδρείο Κρήτης/ΕΛΚΕΘΕ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! | CretAquarium

Το Ενυδρείο Κρήτης/ΕΛΚΕΘΕ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

 

87η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 2023

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 87η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης όπου περίπτερο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε είχε μία ιδιαίτερη  και αισθητή παρουσία.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους του Ενυδρείου Κρήτης καθώς και των τριών ινστιτούτων του ΕΛΚΕΘΕ το ΙΘΑΒΒΥΚ, ΙΩ, και ΙΘΑΒΙΠΕΥ για τις ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Το Σάββατο το περίπτερό μας το επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης  Κος. Κώστας Σρέκας και ο Υφυπουργός Κος. Μάξιμος Σενετάκης, καθώς και ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Κος Στάθης Κωνσταντινίδης οι οποίοι με ιδιαίτερη προσοχή ενημερώθηκαν σχετικά με τις δράσεις και το ερευνητικό έργο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Το προσωπικό και ο προϊστάμενος του Ενυδρείου Κρήτης Δρ. Ιωάννης Παπαδάκης αποχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη αποκομίζοντας ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλούς μας συναδέλφους και φίλους από όλα τα ερευνητικά ινστιτούτα του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να επιτύχουμε όλοι μαζί, αυτό το τόσο  ουσιαστικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε με χαρά   και ανυπομονησία την επόμενη συμμετοχή μας στη Διεθνή έκθεση.