Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου στο Ενυδρείο Κρήτης! | CretAquarium

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου στο Ενυδρείο Κρήτης!

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα, Τετάρτη 14/12 στο Ενυδρείο Κρήτης τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κκ. Ευγένιο.

Ο Σεβασμιότατος συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και από αντιπροσωπεία Ιερέων, προσήλθε στο χώρο του Ενυδρείου Κρήτης του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στη διαδρομή επίσκεψης. Οι Ιερείς εξέφρασαν τον θαυμασμό αλλά και τον ενθουσιασμό τους για το θαλάσσιο κόσμο και τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έλαβαν από τον Προϊστάμενο Ενυδρείου Κρήτης Δρ. Παπαδάκη Ιωάννη και την υπεύθυνη τμήματος Ενυδρειολογίας Δρ. Στεριώτη Ασπασία.

Η επίσκεψή αυτή χαροποίησε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τους οργανισμούς του Ενυδρείου καθώς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Σεβασμιότατου γεννήθηκαν, μικρά ιπποκαμπάκια γεγονός που γέμισε χαρά όλους τους επισκέπτες που βρισκόντουσαν στην διαδρομή επίσκεψης του Ενυδρείου.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και τους Ιερείς για την τιμή που μας έκαναν να επισκεφθούν το Ενυδρείο Κρήτης.