ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ! | CretAquarium

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης

 

Με μία φαντασμαγορική βουτιά του Άγιου Βασίλη θα ξεκινήσουν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. προσφέροντας για μία ακόμη χρονιά ένα εορταστικό υπερθέαμα σε μικρούς και μεγάλους!!

Ο «υποβρύχιος» Άγιος Βασίλης μας ετοιμάζεται πυρετωδώς για να προλάβει να ετοιμάσει τα δώρα του και να βουτήξει για μία ακόμη χρονιά με το έλκηθρό του στο βυθό του Ενυδρείου Κρήτης. Στην παρέα του και φέτος η πανέμορφη γοργόνα Ευρυάλη έτοιμη να μαγέψει τους επισκέπτες με τα λικνίσματά της μέσα στο νερό.

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα γεμάτα παραμύθια, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, χορευτικά, παιχνίδια, όμορφες εορταστικές ξεναγήσεις και άλλες πολλές εκπλήξεις!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπόν με πολλή καλή διάθεση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι (εκτός παραμονής και ανήμερα εορτών) σας περιμένουμε να «χτίσουμε» παρέα τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μας.

Δωρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας την κάρτα μέλους του Ενυδρείου για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβασή σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας! Πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας μπορείτε να επισκέπτεστε το χώρο μας για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Την ημέρα των Θεοφανείων ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο πλέον, Αγιασμό των Υδάτων.

 

Για να διαβάσετε αναλυτικά για την κάθε δράση πατήστε

ΕΔΩ

PDF iconΕΔΩ
Media Folder: 

 

Διαβάστε παρακάτω το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.